Odgovori | |
Autor | Tema: Underworld serijal... |
Carnivora Korisnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ukupno postova: 178 Član od: 01.09.2009. |
01.01.2010. u 14:03:27
Dakle nedavno sam gledao prvi i drugi dio, i moram priznati da od svega mi je ostala ona scena sexa u drugom nastavku nekak najviše pred očima.
Oprostite što sam muško, ali svaka pohvala, mislim da je scena jako jako dobro napravljena. I naravno pohvale za inspiraciju priče filma. |
Underworld serijal...
mario_efzg Korisnik ![]() ![]() ![]() ![]() Ukupno postova: 46 Član od: 25.09.2009. |
02.01.2010. u 12:51:18
prvi Underworld mi je bio super...bas sam se iznenadio filmom...i kak sam se nabrijavao za drugi, kad sam ga pogledao, totalno me spustio...kolko pamtim, efekti su bili sranje i nekako sam ostao razocaran (scene sexa se uopce ne sjecam)...i kolko sam negativno bio iznenadjen 2-ojkom, 3-ojka me pozitivno iznenadila...ocekivao sam manje, dobio vise...ne znam, mozda bi morao opet pogledati 2-ojku, mozda je to samo bio los mood...
|
Odg: Underworld serijal...
Leonida Korisnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ukupno postova: 218 Član od: 10.11.2009. |
02.01.2010. u 18:47:14
Prvi dio mi je bio odličan, a drugi me razočarao. Nažalost, scene sexa sa ne sjećam i budem ponovo gledala sad jedan dan da se podsjetim. Sjećam se da mi je drugi dio bio malo previše nepotrebno zakompliciran. A treći nisam htjela gledati jer nema Kate Backinsdale i pretpostavila dam da je shit od filma. ALi pošto vas čitam, i kažete da se isplati pogledati treći dio, onda ću ga i pogledati.
|
Leonida Korisnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ukupno postova: 218 Član od: 10.11.2009. |
02.01.2010. u 18:50:32
E da.
Priča mi je odlična, i kako se palim na vampire od kada znam za sebe, nisam razočarana sa pričom čak mi je bila osvježavajuća. Pričajući o ovom serijalu baš sam dobila želju pogledati jedan pravi vampirski film. Nadam se da netko trenutno snima kakav takav. Rado bi vidjela napaljene vampire, žedne i krvave..........ufff |
Carnivora Korisnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ukupno postova: 178 Član od: 01.09.2009. |
09.01.2010. u 01:58:18
Treći dio mi je ostao da ga pogledam.
A što se tiče efekata drugoga dijela, meni izgledaju poprilično u redu u usporedbi s prvim dijelom. Sad još treći dio da pogledam, pa ćemo vidjeti. |
12.02.2010. u 12:43:55
Pogledala treći dio i nisam nešto posebno oduševljena. Malo sam zaspala i probudila se taman na kraj. Kako sam davno gledala prva dva dijela malo me bunila radnja ali onda na kraju sam skužila ko kome je šta i zašto.
Nije loš film i dobro je snimljen ali nema mi moje Kate pa se nisam mogla uživiti u priču, i nema ljudi u filmu, samo su vampiri i Lycani. Scena sexa u ovom dijelu nije niš posebno, moglo je biti i bolje, a onu iz drugog dijela još nisam pogledala (sram me bilo, ali budem). Jedva čekam Daybreakerse da vidim šta su tamo napravili sa vampirima. |
Odgovori |
Najaktivniji korisnici u posljednja 2 tjedna: