Odgovori | |
Autor | Tema: Filmovi po istinitom događaju. |
Carnivora Korisnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ukupno postova: 178 Član od: 01.09.2009. |
30.11.2009. u 06:52:38
Eto nedavno pogledani "The Haunting in Connecticut".
Pre, pre predobar film. Ja sam veliki pušioničar na nadnaravno i medije...i ovaj film me doslovce oduševio. Kakve ste filmove vi gledali a da su rađeni po istinitom događaju? I kakvi su komentari. |
Filmovi po istinitom događaju.
Leonida Korisnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ukupno postova: 218 Član od: 10.11.2009. |
30.11.2009. u 09:46:55
Da li istiniti ili ne?
Navodno po istinitom događaju, meni odličan film s paranormalnim: The Amityville Horror A sad jel Teksaški masakr po instinitom, nemam pojma ali mi je bio ne strašan nego gadan. Egzorcizam Emily Rose- odličan Nevezano za pranormalno nedavno sam pogledala The other Bolyen girl o Henriku VII i njegovim ženama i kasnije sam istraživala i navodno je i taj po istinitom, ali mi je hio dobar. Ima ih puno koji su po istinitom događaju....... Da li je Paranormal activity po istinitom? Pogledala i nije mi baš dobar film, više mi je gubljenje vremena ali na kraju ispada da je po istiitnom ali meni moj instikt govori da je to "patka". |
Odg: Filmovi po istinitom događaju.
Anchica Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ukupno postova: 117 Član od: 29.06.2009. |
30.11.2009. u 21:22:07
meni je "The Strangers" užasan, jer je po istinitom događaju...
http://www.moj-film.hr/film/info/stranci/ |
MilaMajka Korisnik ![]() ![]() Ukupno postova: 9 Član od: 20.11.2012. |
20.11.2012. u 00:43:35
"Noviembre"-španj. film po istinitom događaju o grupi mladih madridskih kazališnih glumaca koji svoje predstave izvode na ulicama jer ne žele biti dio konvencionalnog kazališta.
|
Riorian Korisnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ukupno postova: 8 Član od: 04.08.2013. |
06.06.2014. u 13:18:04
Anonimna: Jedna žena u Berlinu njemački je film rađen prema dnevničkim zapisima jedne Berlinjanke u kojima je opisivala svakodnevna silovanja i ponižavanja kojima su bile izložene Njemice od strane vojnika Crvene armije. Film je potresan i moćan, a odlikuje se objektivnim prikazom razdoblja i događaja, te upečatljivom glumom svih glumica i glumaca među kojima posebno valja istaknuti Ninu Hoss.
|
talija61 Korisnik ![]() Ukupno postova: 5 Član od: 30.01.2016. |
28.02.2016. u 00:13:00
Pred predstojeću dodeli Oskara , moja preporuka je film Spotlight online sa prevodom snimljen po istinitom dogadjaju koji je duboko uzdrmao instituciju crkve .Naime novinari 'Boston Globea su razotkrili ogroman skandal o sveštenicima koji su zlostavljali.Da tragedija bude veća , to nije bio izolovani slučaj. Spotlight je jedan od favorita u trci za Oskara u kategorijama za najbolji film kao i za najbolju režiju.Ako ga niste do sada pogledali , trebalo bi
|
Odgovori |
Najaktivniji korisnici u posljednja 2 tjedna: